Agria – 35 godina Vašeg poverenja!

Agria – poljoprivredna mehanizacija

agria-poljoprivrednik
agria-poverenje

Vaš verni partner

Sa ponosom možemo da kažemo, da je Agria već 35 godina verni prijatelj domaćim poljoprivrednicima.

Svojim višedecenijskim radom i trudom uspeli smo da steknemo dragoceno iskustvo i time opravdamo vaše poverenje! Posvećenost svakom klijentu i proizvodjaču bez obzira na veličinu i količinu proizvodnje je politika našeg preduzeća koja nas prati godinama i odvaja nas od konkurencije.

Kontaktirajte nas
aboutus-image

Kvalitet. Jednostavnost. Pristupačnost.

Naš cilj je da ponudimo kvalitetnu, jednostavnu, cenovno pristupačnu mehanizaciju i time olakšamo i unaprednimo proizvodnju naših poljoprivrednika.

O kvalitetu naše mehanizacije i našeg poslovanja svedoče izuzetno veliki broj kupaca, iz svih krajeva zemlje i šire, sa kojima i danas imamo kontakte na raznim manifestacijama i izložbama i uvek nam je drago da se sa kupcima sretnemo nasmejani i jedni drugima pružimo ruku.
 
To nam je do sada uspevalo, i trudićemo se da tako i ostane!

„Agria“ je osnovana 1988. godine kao zanatska radnja

Temelje ove porodične firme su postavili Lazar Baraković i njegov sin Bojan najpre osnivanjem zanatske radionice 1988 godine. Firma je delila sudbinu tadašnjeg tržišta, varirajući obim proizvodnje, a osnivači firme, članovi porodice Baraković uložili su mnogo napora da ona bude prepoznata po korektnom poslovanju, kvalitetnim proizvodima i zadovoljnim mušterijama.

Poslovni imidž firme se menja 1993. godine

Proširenjem poslovanja i asortimana proizvoda porodica Baraković osniva „AGRIA“ d.o.o 1993 godine. Agria prerasta u privredno društvo, a svoj profil okreće ka izradi mašinskih delova. Prateći potrebe tržišta, u godinama koje slede, „Agria“ vrši konstantna ulaganja u opremu, radionica prerasta u pogon. Razvoj firme teče kroz nabavku nove opreme, savladavanje novih tehnologija i razvijanje ljudskih resursa, tj povećavanje broja i stručnosti zaposlenih.

agria-icon-tractor

Taj trend dovodi do toga da firma 1995. godine u potpunosti savladava proces proizvodnje vlastitih poljoprivrednih mašina. Počinje proizvodnja kompletne poljomehanizacije, a firma počinje da zauzima značajnu poziciju i ugled na tržištu.

Prisustvo na stranim tržištima

Od samog početka poslovanja do danas osnovna i glavna deatnost firme je proizvodnja sejačica. Konstantnim ulaganjem u vlastiti razvoj i tehničko usavršavanje procesa proizvodnje rezultiralo je proširenjem asortimana proizvoda koji su kvalitetom i tehničkim karakteristikama prepoznati od strane kupaca kako na domaćem tako i inostranom tržištu ( bivše republike Jugoslavije, Evropu, republike bivšeg Sovjetskog Saveza)

agria-website-logo

Priznjanja i sertifikati

„Agria“ je tokom proteklih godina osvojila značajne nagrade na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu (Plaketa za novitet mehanizacije 2004, Zlatna plaketa 2008), godišnju nagradu Regionalne privredne komore Subotice 2008, te je izlagala na Poljoprivrednom sajmu u Krasnodaru, Ruska Federacija, u Pečuju, Mađarska i u Hrvatskoj, uvek proširujući krug partnera.